Cennik dostaw
Waga towaru
Kurier48
Kurier48 pobranie
1g - 25 kg
11.00 zł
14.00 zł
Waga towaru
Paczkomat
Paczkomat pobranie
1g - 25 kg
12.99 zł
14.99 zł
PRZYPRAWA SHOARMA CZERWONA
PRZYPRAWA SHOARMA CZERWONA
PRZYPRAWA SHOARMA CZERWONA detal

PRZYPRAWA SHOARMA CZERWONA 50g

1,99 zł
Brutto

Skład: Papryka czerwona, sól, czosnek, papryka chilli, kmin rzymski - kumin, cynamon. Tylko naturalne składniki!

13 szt.
Ilość

Charakterystyka:

  Shoarma CZERWONA - przyprawa stosowana w kuchni arabskiej o wyjątkowym aromacie oraz niebywałym zapachu, charakterystyczna dla potraw kuchni orientalnej. Mieszanka przeznaczona jest do mięs z wołowiny lub wieprzowiny, może być to również mięso cielęce lub drobiowe. Mięso przed przyrządzeniem należy natrzeć SHAORMĄ, danie podajemy najczęściej z ryżem i zestawem surówek. Można ją również używać do potraw warzywnych.

Przyprawę stanowią odpowiednio dobrane, wysokiej jakości składniki, które nadają potrawie orientalny smak i aromat. Polecamy do gastronomii (hotele i restauracje) oraz w codziennym gotowaniu.

  Shoarma czerwona jest ostrzejsza od białej, zawiera w swoim składzie paprykę czerwoną oraz chilli. Wybierz swój ulubiony rodzaj shoarmy i rozkoszuj się smakiem potraw doprawionych tą cudowną mieszanką tylko naturalnych składników!

W naszej ofercie znajdziesz między innymi białą i klasyczną shoarmę.

Zastosowanie:

Do potraw mięsnych, warzywnych, do ryżu, drobiu, ryb. Smażonych, gotowanych, duszonych, pieczonych, grillowanych.

Potrawy mięsne:
Szaszłyki, klopsy, falafel,  kibbi, kebab,  kotleciki mielone z sezamem, gulasz, burritos.

Potrawy bezmięsne:
Placki ziemniaczane, potrawy z ryżem, kaszą kuskus, rybami, do roślin strączkowych, (fasoli, grochu, cieciorki), cukinii, bakłażanów, papryki, pomidorów, zup warzywnych, tart warzywnych.

Opakowanie:

Zakupiony produkt zostanie zważony do przeźroczystej grubej torebki zgrzewanej, z atestem, oznaczonej etykietą z nazwą, składem i datą ważności.

Informacja o alergenach: Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, soi, selera, sezamu, SO2 i siarczyny, glutenu, orzeszków ziemnych, innych orzechów, jaj i laktozy.