- Tylko online
HERBATA CZARNA CHAI MASALA Czarne
Skład: Herbata czarna Assam India, cynamon, imbir, goździk, kardamon, pieprz.
Skład: Herbata czarna Ceylon OP, czekolada, cynamon, pieprz, aromat.
Herbata Czarna Ognista Czekolada to propozycja dla fanów gorącego kakao i czekolady. Mieszanka została przygotowana na bazie herbaty czarnej liściastej Ceylon Op. Tworzy więc doskonale mocną bazę dla pozostałych dodatków. I tym samym idealnie podkreśla ich smak. W składzie kompozycji znajdziemy przede wszystkim kawałki ciemnej czekolady. Napar dzięki niej zyskuje wykwintność. Cynamon wspaniale dodaje korzennego aromatu. A czerwony pieprz idealnie rozgrzewa i nadaje całości odpowiedniej pikanterii. Zachęcamy zatem miłośników kakao do rozsmakowania się w przygotowanej przez nas mieszance Ognista Czekolada.
W sklepie ale-raj.pl oferujemy wszelkie rodzaje i odmiany herbat. Odrywaj je z nami!
Właściwości herbaty czarnej:
Herbata czarna Ceylon OP, czekolada, cynamon, pieprz, aromat.
Sri Lanka
1-1,5 łyżeczki herbaty (2-5g) zalewamy wodą zaraz po zagotowaniu, temperatura wody ok 95-97°C (200ml) i parzymy 2-3min. Po tym czasie dobrze jest usunąć liście z naparu, żeby nie nabrał gorzkiego posmaku.
Przechowywać w suchym miejscu i temperaturze poniżej 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, soi, selera, sezamu, SO2 i siarczyny, glutenu, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Skład: Herbata zielona Sencha, skórka cytryny, trawa cytrynowa, aromat.
Skład: Sarsaparilla, skrzyp, skórka pomarańczy, liść pokrzywy, fiołek trójbarwny, rokitnik, nagietek.
Skład: Herbata czarna Ceylon OP, skórka pomarańczy, anyż, goździki, cynamon, rodzynki, aromat.
Skład: Kawa ziarnista 100% Arabica, aromat.
Skład: Kmin rzymski, kurkuma, kolendra, chili, papryka czerwona słodka, papryka czerwona ostra, koper włoski, pieprz, goździki, cynamon, sól, gorczyca biała.
Skład: Herbata biała rozkwitającą, kwiaty nagietka.