- Tylko online



Skład: Skórka pomarańczowa suszona.
Skórka Pomarańczowa Suszona - drobna skórka pomarańczy ma intensywny smak i aromat. Skórki owoców cytrusowych wykorzystywane są do przyprawiania deserów i wypieków.
Podobnie jak skórka cytryny, skórka z pomarańczy będzie świetnym dodatkiem do: ciast, ciasteczek, tortów, keksów, słodkich kremów, mas, budyniów, lukru, deserów, lodów, dżemów i konfitur, herbaty, kompotów, nalewek, a także jako posypka śniadaniowego musli, jogurtów, potraw z ryb, sałatek, warzyw, drobiu, ryżu, curry i kuchni ajurwedyjskiej.
Skórka pomarańczowa suszona.
Hiszpania
Przechowywać w suchym miejscu i temperaturze poniżej 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, soi, selera, sezamu, SO2 i siarczyny, glutenu, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Skład: Skórka z cytryny (82%), pieprz czarny, pieprz biały.
Skład: Sól himalajska gruboziarnista.
Skład: Szczypiorek, pieprz czarny, cebulka smażona, sól (24%), cukier, majeranek, pietruszka nać, papryka czerwona grys.
Skład: Liść melisy, skórka pomarańczy, aromat.
Skład: Suszone papryczki pepperoni chilli mini.
Skład: Czosnek niedźwiedzi suszony.