- Tylko online



Skład: Skórka pomarańczowa (56,9%), syrop glukozowo-fruktozowy (21,5%) cukier (21,5%), regulator kwasowości E330 (0,1%).
Skórka Pomarańczowa Kandyzowana - drobna skórka pomarańczy ma intensywny smak i aromat. Skórki owoców cytrusowych wykorzystywane są do przyprawiania deserów i wypieków.
Podobnie jak skórka cytryny, skórka z pomarańczy będzie świetnym dodatkiem do: ciast, ciasteczek, tortów, keksów, słodkich kremów, mas, budyniów, lukru, deserów, lodów, dżemów i konfitur, herbaty, kompotów, nalewek, a także jako posypka śniadaniowego musli, jogurtów, potraw z ryb, sałatek, warzyw, drobiu, ryżu, curry i kuchni ajurwedyjskiej.
Skórka pomarańczowa (56,9%), syrop glukozowo-fruktozowy (21,5%) cukier (21,5%), regulator kwasowości E330 (0,1%).
Polska
Przechowywać w suchym miejscu i temperaturze poniżej 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, soi, selera, sezamu, SO2 i siarczyny, glutenu, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Skład: Majeranek, cebula, kminek, papryka ostra, papryka słodka, lubczyk, pieprz, tymianek, sól (35%), GORCZYCA.
Skład: Kawa ziarnista 100% Arabica, aromat.
Skład: Herbata czarna Ceylon OP, bławatek, aromat.
Skład: Papryka czerwona słodka mielona. A80-120.