- Tylko online



Skład: Liść morwy.
Herbata Ziołowa Morwa Liść to suszone liście morwy białej, która zawiera substancje chemiczne, działające jak leki stosowane w cukrzycy typu drugiego. Morwa obniża poziom cukru we krwi, pomagając utrzymać go w pożądanym zakresie. Herbata ziołowa z morwy białej polecana jest dla diabetyków oraz dla osób na diecie odchudzającej. Liście morwy białej zawierają sześć razy więcej wapnia niż zielona herbata, 25 razy więcej niż mleko i 40 razy więcej niż kapusta! Również żelaza zawiera 2,5 razy więcej niż zielona herbata i 10 razy więcej niż szpinak! Jest naprawdę potężnym naturalnym suplementem ziołowym.
W ofercie ale-raj.pl znajdziecie wiele herbat ziołowych wspomagających układ odpornościowy i pomagający w leczeniu różnych schorzeń. Zapoznajcie się z naszą ofertą!
Właściwości morwy białej:
Liść morwy
Polska
1-1,5 łyżeczki herbaty (2-5g) zalewamy wrzątkiem (200ml) i parzymy 5-10min, najlepiej pod przykryciem.
Przechowywać w suchym miejscu i temperaturze poniżej 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, soi, selera, sezamu, SO2 i siarczyny, glutenu, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Skład: Sól, papryka czerwona słodka, cebula, czosnek, curry, GORCZYCA biała, cukier, pieprz czarny, gałka muszkatołowa, ziele angielskie, kozieradka.
Skład: Sól, papryka czerwona słodka, papryka chilli, czosnek, cebula, pieprz ziołowy, tymianek, oregano, pasternak, bazylia, cząber, marchew, GORCZYCA, kolendra, hydrolizat białka z kukurydzy i słonecznika, estragon, rozmaryn.
Skład: Hibiskus, skórka dzikiej róży, rodzynki, jabłko, ananas, czerwona porzeczka, truskawka liofilizowana, płatki róży, aromat.
Skład: Marchew, pasternak, pietruszka, cebula, liść laurowy, aromat, SELER, barwnik-ryboflawina.
Skład: Papryka czerwona słodka mielona wędzona.
Skład: Papryka czerwona, sól, GORCZYCA biała, czosnek, cukier, pieprz czarny, oregano, bazylia, czarnuszka, cząber.
Skład: Skórka róży, czarna porzeczka, rokitnik, skórka pomarańczy, cytryna kandyzowana, papaja kandyzowana, aromat.