- Tylko online
PRZYPRAWA DO KURCZAKA PIECZONEGO Mieszanki przypraw
Skład: Sól, papryka czerwona słodka, papryka ostra, cukier, kurkuma, imbir, kmin rzymski, pieprz czarny, gałka muszkatołowa, cynamon, kminek, kozieradka, GORCZYCA, goździk, kolendra.
Skład: Sól, papryka czerwona słodka, papryka chilli, cebula, czosnek, cukier, GORCZYCA, pieprz czarny, gałka muszkatołowa, cząber, bazylia, ziele angielskie, curry.
Przyprawa do Wieprzowiny Pieczonej służy do nacierania mięsa przed pieczeniem. Przyprawa ta idealnie nadaje się jako marynata lub posypka. Nasza mieszanka, dzięki bogatemu składowi wybitnie podnosi smak mięs duszonych. Jest też doskonałym dodatkiem do sosów. Mieszanka do wieprzowiny pieczonej różni się od przyprawy do wieprzowiny duszonej ilością poszczególnych składników i smakiem. Przyprawa została stworzona do wieprzowiny, ale może być świetnym dodatkiem do każdego rodzaju mięsa.
W ofercie ale-raj.pl znajdziesz bardzo szeroki wybór przypraw do wszelkiego rodzaju potraw, mięsnych, ale i warzywnych lub rybnych. Wypróbuj je z nami!
Przyprawa do Wieprzowiny Pieczonej polecana jest do nacierania mięsa przed dalszą obróbką. Może być stosowana również do wieprzowiny smażonej. Jest też świetnym dodatkiem do sosów.
Sól, papryka czerwona słodka, curry, gorczyca biała, cebula, cukier, czosnek, gorczyca biała, pieprz czarny, gałka muszkatołowa, bazylia, cząber, ziele angielskie
Polska
Przechowywać w suchym miejscu i temperaturze poniżej 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, soi, selera, sezamu, SO2 i siarczyny, glutenu, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Skład: Papryka czerwona, imbir, kolendra, goździk, czosnek, kozieradka, estragon, pasternak, cebula, kurkuma, bazylia.
Skład: Papryka czerwona, sól, GORCZYCA biała, czosnek, cukier, pieprz czarny, oregano, bazylia, czarnuszka, cząber.
Skład: Pomidor suszony (70%), czarnuszka (25%), czosnek niedźwiedzi (5%).
Skład: Orzechy ziemne prażone, chipsy bananowe, rodzynki drobne, rodzynki Thompson, orzechy nerkowca, migdały, orzechy brazylijskie, orzechy włoskie, orzechy laskowe, migdały blanszowane.